Menu

Voor de ouders

Wat is Jump! ?
Jump! bestaat uit twee vrolijke jonge zangeressen die samen leuke liedjes zingen over hun lievelingsdieren paarden en pony’s. In ieder liedje staat op de een of andere manier het thema paard en pony centraal.  Jump! is een entertainment concept waarbij naast paarden en pony’s ook bewegen centraal staat. Kinderen worden aangespoord om lekker mee te zingen  en te bewegen. De naam Jump! is dan ook 2-ledig. Het springen van kinderen en het springen met een paard of pony.


Waarom deze site?
De site van Jump! is bedoeld om fans op de hoogte te houden van activiteiten rondom deze groep. Daarnaast zijn er mogelijkheden om indirect te laten weten wat een kind van Jump! vindt. Dit kan door middel van berichtjes achterlaten in het gastenboek, een videoboodschap op de fanclub pagina of een foto uploaden op de pagina mijn allerliefste vriend. Voor het foto en video materiaal geldt dat deze pas zichtbaar worden nadat deze door onze webmaster zijn gecontroleerd of tot winnaar zijn verkozen. Berichtjes in het gastenboek zijn wel meteen zichtbaar maar kunnen door de webmaster worden verwijderd.


Is deze website veilig?
Op de site is er geen direct contact tussen kinderen onderling. Wij controleren alles wat geschreven en geplaatst wordt op kindvriendelijkheid. De gegevens die gevraagd worden om in te vullen zijn uitsluitend bedoeld om eventuele prijswinnaars te berichten. De ingevulde gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Uw kind kan op de site aan diverse activiteiten deelnemen. Wij vragen in het geval van het opsturen van foto en/of videomateriaal ook altijd om een toestemming van de ouders of voogd.

Mocht u nog vragen hebben over deze site dan kunt u een email sturen naar info@theentertainmentcompany.nl


 


 

facebook Youtube contact