Menu

Nieuws / Agenda

Leuk dat je even rondkijkt op onze site. Op deze pagina houden wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte van nieuwtjes rondom JUMP! en natuurlijk vind je hier ook de plaatsen waar wij optreden.

Helaas zijn niet alle evenementen waar wij optreden voor iedereen toegankelijk. Maar de shows die openbaar zijn kun je hier vinden.

NIEUWS/AGENDA


24 maart 2017  De nieuwe Stella ligt weer in de winkel. En heb je al een abonnement op ons youtube kanaal? Je kunt er leuke prijzen mee winnen.

23 januari 2017  
Onlangse is ons youtube-kanaal over de 10.000.000 views heen gegaan. Allemaal bedankt voor het volop kijken naar onze clipjes, allergrootste vriend en andere leuke filmpjes. Ken je ons kanaal nog niet?  Klik dan hier

08 november 2016  
De nieuwe clip is binnen 2 dagen al ruim 6000x bekeken!! Wil jij al onze muziek ook streamen dat kan o.a. via Spotify

06 november 2016  
Eindelijk onze nieuwste videoclip 'Het geheim van Sinterklaas' staat online. Kijk snel en hoor van de Chey & May hoe ook jij een fantastische prijs kunt winnen! Laat Sinterklaas en zijn Pieten maar komen!!!!!

29 oktober 2016  Nog een paar dagen en dan komt onze nieuwe single en videoclip uit! 'Het Geheim van Sinterklaas' heet hij. Deze keer een hele speciale sinterklaasclip waar jullie actief aan mee kunnen doen. Houd ons YouTube-kanaal goed in de gaten of de homepage van deze site. Iedereen die het juiste antwoord opstuurt wint namelijk een super toffe prijs...... Hoe leuk is dat! 

24 september 2016  Dit weekend is heel spannend!! Wij zijn in de studio om een nieuwe single op te nemen!  En hij wordt weer super vetttttttt 


21 augustus 2016 Allemaal een leuke vakantie gehad? Wij zijn druk met voorbereidingen van een nieuwe clip en er staat weer een superleuke 'Mijn Allergrootste Vriend' online. Kijk snel op de homepage!!!! 

5 mei 2016
De allereerste Q&A van de Jump! meiden staat online en er ligt weer een nieuwe Stella in de winkels. Je kunt weer een hele leuke prijs winnen!! Kijk snel in de winkel.

23 maart 2016 Er ligt weer een nieuwe Stella in de winkels. Doe jij mee aan de prijsvraag en win een prachtige Jump! drinkbeker!! Hoe leuk is dat

05 januari 2016 Allemaal de beste wensen voor 2016!! In de Stella van december staat een leuke kleurplaat. Maak deze zo mooi mogelijk en stuur hem op. Misschien win jij wel een mooie Jump! polo? Hebben jullie ook de nieuwste Allergrootste Vriend al gezien?

03 oktober 2015
 Op naar Belgie voor de opnames van een nieuwe Allergrootste Vriend. En deze keer slapen wij in een echt Pony huisje!! Hoe vet is dat? Binnenkort meer........

03 september 2015 Vanaf de herfstvakantie kun je ons tegenkomen bij de nieuwe ponyhuisjes van CenterParcs. Een verblijf daar was natuurlijk al heel leuk maar nu kun je ook het gehele verblijf beschikken over je eigen pony! Hoe cool is dat!! Je ontvangt bij je verblijf een leuke mini CD/DVD van ons en natuurlijk ligt er een Stella voor je klaar! 
21 juni 2015
 Hitz voor Kidz Zomerfestival is het leukste zomeruitje voor kinderen met live optredens van Nederlands leukste artiesten.  Hitz voor Kidz zorgt ervoor dat alles op deze dag om de kidz draait; de lekkerste suikerspinnen, springkussens, smikkeltent de beste optredens en wie weet nog een handtekening van jouw favoriete artiest. Hitz voor Kidz mag je écht niet missen, dus; wees er snel bij!! Meer info:

Datum: Zondag 21 juni
Locatie: Evenemententerrein Silverdome
Adres: van der Hagenstraat Zoetermeer
Ticktes 8,50 per persoon
Online: www.hitzvoorkidz.nl
Reserveren: 079-360 43 78
Artiesten: Alessandro, Sarah en Julia, Mylène & Rosanne, Brett,  Monsif, Julia, Darcey en JUMP!

Speciaal voor onze fans kun je met maarliefst 50% korting naar dit evenement. 
Gebruik hiervoor deze Kortingslink: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/VN46SPP9/language/nl    Wees er snel bij er zijn nog maar 200 kaarten over!

06 mei 2015 Wij maken opnames voor 'Mijn Allergrootste Vriend' Tijdens de Bixiedag op terrein KNHS in Ermelo. Ook jureren wij de ponyversierwedstrijd. komen jullie ook !!!!28 april 2015 Brianna is de winnaar van deze maand in de fotowedstrijd 'Ik en mijn allerliefste vriend' hier op de Jump! site. GEFELICITEERD!!!!

31 maart 2015
 Hiep Hiep Hoera. De ster uit onze youtube serie 'Mijn Allergrootste Vriend' Odin is 1 jaar!!! Wij vieren dat met een heuse verjaardagstaart speciaal voor paarden en pony's

13 maart 2015
 Eline is de winnaar van deze maand in de fotowedstrijd 'Ik en mijn allerliefste vriend' hier op de Jump! site. GEFELICITEERD!!!!

13 februari 2015
 Lisanne is de winnaar van deze maand in de fotowedstrijd 'Ik en mijn allerliefste vriend' hier op de Jump! site. GEFELICITEERD!!!!

10 februari 2015
 Jaaaa hij is er weer de nieuwste Stella ligt weer in de winkels met ons als razende reporters.... Veel leesplezier!!! 
09 januari 2015
 Allemaal nog de allerbeste wensen voor een mooi 2015 en wij hebben ook weer een nieuwe winnaar bij de fotowedstrijd 'Mijn Allerliefste Vriend' Kijk snel of jij dat misschien wel bent! Er ligt ook weer een nieuwe Stella in de winkels en daarin kun je ook meedoen aan onze fotowedstrijd en een mooi poloshirt met Jump! logo van ons winnen. Ga snel kijken! 

28 november 2014
 Wij hebben nu ook instagram! Kijk snel bij jumpkidspopgroep voor vele leuke foto's van paarden, pony's en natuurlijk van onze avonturen!

21 november 2014 In het gastenboek was het reactieblokje op onverklaarbare wijze verdwenen. Dit 'probleem' is nu weer voorbij. Wij lezen graag weer al jullie lieve berichtjes. Hebben jullie gezien dat onze clip 'Het Paard Van Sinterklaas Is Zoek' met Adelinde Cornelissen en Sita al bijna 1000.000 keer is bekeken!! TROTS!!

07 november 2014
 Wij brengen nu vaker kortere filmpjes van "Allergrootste Vriend' Vandaag alweer aflevering 9 met hierin aandacht voor voltige!   

07 oktober 2014
De winnaar van de Stella kleurwedstrijd is bekend. Het is Giovanna uit Venlo. Het super coole Jump! zadeldekje is naar haar onderweg.

21 september 2014
Hebben jullie de nieuwste Stella alweer gezien?

04 juli 2014 Er staat weer een leuke nieuwe aflevering van 'mijn allergrootste vriend' online! Veel kijkplezier en voor iedereen een hele fijne vakantie

26 juni 2014 Komen jullie ook op 13 juli naar ons optreden in Hampshire Hotel Delft. Het optreden begint om 13.00 uur en ide entree s gratis!!!! 

06 juni 2014 De nieuwe Stella ligt weer in de winkel!! Wij staan hier iedere maand in met onze reportage. Deze maand met een leuke kleurwedstrijd, doe je mee?


3 mei 2014 Optreden tijdens het Kids Manege Spektakel. Slichtenhorsterweg 8 in Nijkerk (gld). Met optreden van Alessandro, Mano en Mylène en Rosanne en natuurlijk allemaal leuk pony's !!

23 april 2014 Er staat weer een nieuwe aflevering van 'Mijn Allergrootste Vriend' online. Kijk snel op onze home pagina. Meer info over ons optreden op 3 mei vind je op www.manegespektakel.nl Ook Alessandro, Mano en de winaressen van JSF Mylène en Rosanne komen optreden. Hoe leuk is dat!

07 maart 2014 We kunnen het eindelijk vertellen!! Op 3 mei staan wij op een heel leuk evenement met veel optredens en ook hele leuke pony activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld ook een pony beautysalon en kun jij op de foto. Kom je ook? kijk op www.manegespektakel.nl 02 februari 2014 De datum 3 mei as even vrijhouden in je agenda! Binnenkort meer hierover.....

17 januari 2014 De eerste Stella van 2014 ligt in de winkels!07 januari 2014 Er is weer een nieuwe aflevering van ons webcam journaal 'Mijn allergrootste vriend'

30 november 2013 Ja er is weer een nieuwe Stella te koop!! Kijk snel bij jullie in de supermarkt...

16 november 2013 Vandaag optreden in Meppel

04 oktober 2013 Aflevering 5 van 'Mijn Allergrootste Vriend' staat online met Mylene & Rosanne van JSF

14 september 2013 Snel naar Jumbo Supermarkten of bijvoorbeeld de Albert Heijn voor de nieuwste Stella

04 juli 2013 De nieuwste aflevering van Mijn Allergrootste Vriend staat online. Kijk snel op www.jump.hyves.nl of op ons youtube kanaal.

08 juni 2013 Onze nieuwste clip 'cowgirl'staat online en single kun je downloaden.

01 juni 2013 Opnamens voor onze allernieuwste videoclip!

15 mei 2013. Er ligt weer een nieuwe Stella bij o.a. Albert Heijn, Jumbo Supermarkten en primera

04 april 2013. De nieuwste aflevering van 'Mijn Allergrootste Vriend' staat online!

07 maart 2013. Er ligt weer een nieuwe Stella in de winkels!

15 januari 2013. De allernieuwste Stella is weer uit met daarin weer een 2 pagina's Jump! reportage. Veel leesplezier!!

04 januari 2013. Allemaal de allerbeste wensen voor 2013. Wij mogen dit jaar heel mooi beginnen omdat wij zijn gevraagd om mee te werken aan het benefietconcert voor een heel mooi initiatief www.lostachild.nl Dit is zondag 6 januari as. Gezinnen die een kind op jonge leeftijd hebben verloren krijgen steun van deze stichting. Danique is ook veelste vroeg overleden, door koolmonoxide, toen zij met vriendinnetjes was logeren. Danique hield ook heel veel van paarden.

17 december 2012. Jaaa er ligt weer een nieuwe Stella in de winkels met hierin onze reportage bij niemand minder dan Anky van Grunsven. Waarschijnlijk ook nog voor de kerst een nieuwe aflevering van 'Mijn allergrootste vriend' Dus laat die kerstvakantie maar beginnen!!

12 november 2012. vanaf komend weekend ligt de nieuwste Stella 100% Paardenplezier in de winkels (o.a. bij Jumbo, Bruna, Boni, AH) Hierin kun je vanaf nu iedere maand lezen hoe Jump!als Razende Stella Reporters door het hele land rijden om overal leuke reportages van te maken. Snel naar de winkel dus!!

21 oktober 2012. as zondag optreden tijdens Lego World

03 oktober 2012. as zaterdag treden wij weer op op de Anky van Grunsven fanclubdag.

20 september 2012. Deze maand kun je onze cd winnen! Kijk snel in de nieuwste Stella 100% paardenplezier. Te koop bij o.a. Bruna

13 september 2012. Wij staan op nummer 2 in de clipkids top10!! YEAH. blijven jullie op ons stemmen op www.clipkids.nl !!! Thanks en kus van Jump!

17 augustus 2012. Zaterdag is in Nijkerk de huldiging van Olympisch kampioen Adelinde Cornelissen. Wisten jullie al dat Adelinde eerder al een kur reed op onze met recente single Kampioen!! zie hier http://www.youtube.com/watch?v=M75pXXr5lWI en natuurlijk wisten jullie al dat zij ook meespeelt in onze videoclip 'Het Paard is Zoek'

22 juli 2012. upload de leukste foto van jouw lievelingspony via 'Mijn allerliefste vriend' en wellicht win je een leuke prijs!

29 juni 2012. Cheyenne is vandaag jarig. Hieperdepiep Hoera!!!

23 juni 2012. Kijk snel op onze hyves www.jump.hyves.nl en win samen met een vriend(in) samen ieder onze CD!!!

13 juni 2012. Mayleen heeft vandaag te horen gekregen dat zij is geslaagd voor haar eindexamen! Super!!!

31 mei 2012. Vandaag en morgen kun je ons zien een speciale aflevering van Telekids/ De Schatkamer!! De Efteling bestaat 60 jaar! Hieperdepiep Hoera!!!

15 mei 2012. Deze maand is het 1 jaar geleden dat Jump! haar allereerste optreden deed. Om dat te vieren kun je ons album winnen! Wanneer je naar www.jump.hyves.nl gaat en daar voor ons een krabbel of een kaart achterlaat dan word jij wellicht maandag uitgekozen en de winnaar van het album.

26 april 2012. Hier is dan de link naar onze nieuwste singel en vooral videoclip. http://www.youtube.com/watch?v=FFTpa9mlmcQ

16 april 2012. Hyves.nl heeft de komende dagen de primeur van onze nieuwste videoclip! Meer dan 200 fans hebben aan de clip meegewerkt! En hij is echt super geworden. Binnenkort is 'Kampioen' met het record van de grootste pony lipdub van Nederland, ook hier op de site te zien maar nu alleen nog even via www.jump.hyves.nl

09 april 2012. Vandaag is een belangrijke dag want wij gaan alweer onze 3e videoclip opnemen. En dat doen wij niet alleen!! Nee wij krijgen hulp van meer dan 200 kinderen. Wij gaan een recordpoging neerzetten met de grootste pony lipdub van Nederland. Niemand minder dan de winnares van het Junior Songfestival van Belgie, Laura Omloop helpt ons hierbij. Nog even wachten en dan kun je de primeur exclusief op de homepage van Hyves zien op maandag 16 april!

22 maart 2012 Deze week opnames gemaakt voor De Schatkamer/ RTL Telekids. Was een speciale feestuitzending. Je kunt het zien op tv (RTL8) op 31 mei as. Verder blijven de verzoekjes binnenstromen van kinderen die graag in onze nieuwste videoclip willen meespelen.

05 maart 2012 Wil jij meespelen in de nieuwste videoclip van Jump! Meld je dan nu aan als vriend via www.jump.hyves.nl en laat een krabbel achter waarin je schrijft waarom jij graag mee wilt spelen in deze videoclip en vermeld je leeftijd. Wanneer je wordt uitgekozen ontvang je een uitnodiging via je eigen hyves met alle gegevens die je nodig hebt. Let op! vraag wel even toestemming aan je ouders of voogd. Je moet beschikbaar zijn op maandag 9 april as. tussen 12.00 - 15.00 uur en vol = vol. Het wordt een super leuke middag en wij hebben er nu al veel zin in! Groetjes van Jump! en misschien tot 2e paasdag?
01 maart 2012 - Jump! zit deze week niet in het zadel maar staat op de latten!! Volgende week beginnen de voorbereidingen van de nieuwe singel met bijbehorende videoclip. Daarbij hebben wij de hulp van jullie hard nodig. Houd deze site en www.jump.hyves.nl goed in de gaten de komende tijd!

17 januari 2012 - Als je het optreden van Jump! van afgelopen vrijdag hebt gemist in De Schatkamer op RTL Telekids dan kun je het nummer Indianen nu hier terug zien: http://www.youtube.com/watch?v=QVPdaGunObc&context=C3c0b39eADOEgsToPDskLxDJxqGQr8tXojlgkFMNIy

29 december 2011 - Almeersch Hippisch Centrum is de trotse winnaar van de Jump! December CD actie 2011. Wij zagen al hoe actief zij waren op twitter en hyves. En dat wordt beloond! Op zaterdag 14 januari zal Jump! een spetterend optreden verzorgen in Almere. Zie voor meer info onze agenda onderaan deze pagina.

08 december 2011 - Allemaal bedankt voor jullie stemmen bij De Gouden Pepernoot!! OnzeSinterklaas hit 'het paard van Sinterklaas is zoek' is 2e geworden. SUPER! Het sinterklaasliedje van 2011 is Gebroeders Ko geworden met 'Sinterklaas in een raket' uit de film 'Sinterklaas en het raadsel van 5 december'. Niet gek voor onze allereerste Sinterklaas single. Wij zijn HAPPY!

01 december 2011 - Gisteren brak er paniek uit in Nederland! Het paard van Sinterklaas is zoek! Er werden zelfs kamervragen gesteld en minister Opstelten heeft persoonlijk de politie opdracht gegeven om overal uit te kijken naar Amerigo. Anders zou pakjesavond wel eens niet door kunnen gaan. Gelukkig weten wij wel hoe het zit en hebben al aangegeven om even op youtube naar onze clip te kijken. Probleem opgelost? http://www.youtube.com/watch?v=wcMohiglAj0

30 november 2011 - In de verkiezing van Sinterklaaslied van het jaar zitten wij bij de laatste 3!! samen met Coole Piet Diego en Gebroeders Ko. Morgen wordt bekend wie de winnaar is geworden! Spannend en nog even stemmen als jullie willen....... http://www.goudenpepernoot.nl/pagina16.html

18 november 2011 - In het jeugdblok van www.tvoranje.nl tussen 07.00 - 08.00 uur zie je regelmatige onze clips voorbij komen. Kijk snel op welk kanaal TV Oranje bij jullie op de kabel of de schotel zit!

09 november 2011- In het fotoalbum op deze site hebben wij enkele leuke foto's geplaatst van de opnames van onze Sinterklaasclip. Wil je ook even achter de schermen kijken hoe Adelinde Cornelissen en Sita ons hielpen en hoe het er bij de opnames aan toe ging? Ga dan snel naar de pagina fotoalbum.

27 oktober 2011- Willen jullie ook dat onze single 'Het paard van Sinterklaas is zoek' DE Sinterklaassingle van 2011 gaat worden? Breng dan hier je stem uit http://www.goudenpepernoot.nl/pagina16.html . Je kunt blijven stemmen tot 30 november 23.59 uur. Als je de single zelf nog niet hebt kun je hem, op deze site, gratis downloaden. Let op, op=op! Wij hopen dat jullie massaal gaan stemmen. Dus roep ook al je vrienden en vriendinnen op!!!

20 oktober 2011- Vanaf volgende maand gaat er een actie lopen bij meer dan 50 grotere ruitersportzaken verdeeld over het hele land. In deze winkels is dan onze cd te koop! Informeer bij een grotere ruitershop bij jou in de buurt naar het album van Jump! Natuurlijk ook een leuk kado om aan Sinterklaas te vragen?

07 oktober 2011- De fanclubdag van Anky was superleuk... Ook kwam afgelopen weekend onze nieuwe single uit 'Het paard van Sinterklaas is zoek' In deze clip krijgen wij hulp van niemand minder dan Sita en de nieuwe Europees kampioen dressuur Adelinde Cornelissen. Ga vlug hier kijken http://www.youtube.com/watch?v=wcMohiglAj0

19 september 2011- Afgelopen weekend hebben wij de nieuwe videoclip opgenomen. Deze wordt echt heel leuk! Begin oktober komt de videoclip uit! Spannend!!. Ook leuk is dat wij 1 oktober optreden op de fanclubdag van Anky van Grunsven. Als je daarbij wilt zijn dan kan dat. Kijk even via onze fanclub button op onze hyves pagina. Hierop staat precies wat je moet doen om toegangskaartjes te winnen.

12 september 2011- Komende zaterdag gaan wij onze nieuwe videoclip opnemen. Deze wordt opgenomen op een mooi landgoed en wij hebben weer prachtige rijkleding van onze sponsor HORKA. Dus het komt er allemaal weer vet uit te zien. Inmiddels is onze 1e videoclip al over de 100.000 views heen en dat in slechts 4 maanden tijd! Allemaal bedankt voor jullie reacties.


05 september 2011- De nieuwe single is opgenomen en wordt echt superleuk. Vanmiddag gaan de meiden werken aan de choreografie samen met choreograaf Ivan Tay. Binnenkort wordt de clip opgenomen en daarin worden de meiden door twee mensen bijgestaan die jullie ook allemaal kennen. Wie dat zijn dat vertellen wij binnenkort! Kijk ook even in de rubriek fanclub bij het videodagboek. Europees Kampioen Adelinde Cornelissen heeft afgelopen weekend een clinic gegeven in Arnhem en heeft daarbij het nummer 'KAMPIOEN' van ons album gebruikt! Hoe vet is dat!!

2 augustus 2011- De laatste vakantieweek is alweer aangebroken. Volgende week duikt Jump! weer de studio in om hun nieuwste singel op te nemen. En ze krijgen hulp uit onverwachte hoek van iemand die jullie allemaal kennen! Maar wie dat is, dat vertellen wij jullie binnenkort. Verrassing ;-)

02 juli 2011- Deze maand staat Jump! met een interview van maarliefst 2 pagina's in het paardenblad De Hoefslag Junior. Leuke foto's samen met Anky van Grunsven die de CD in ontvangst neemt en alsof dat nog niet genoeg is ook nog een fullcolour poster van Olympisch kampioen Bonfire samen met de Jump! meiden.

20 juni 2011- Dit weekend hebben wij een hele leuke brief ontvangen! Jullie raden nooit van wie? Het is een brief van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima, die ons bedanken namens hun dochtertjes! Ze hebben onze CD ontvangen en wensen ons ook nog veel plezier en succes toe met muziek maken! Hoe leuk is dat!

04 juni 2011- vandaag is ons nummer Paarden Jump de hoogste nieuwe binnenkomer in de Kids Top 20!! van niets ineens op 10!! Hoe leuk is dat! Blijven jullie op ons stemmen? Super!! En we waren ook nog in RTL Boulevard!!

3 juni 2011- zal niemand minder dan Anky van Grunsven het allereerste exemplaar van het 1e album van Jump! in ontvangst gaan nemen. Wij zijn super benieuwd wat Anky van onze liedjes gaat vinden!

20 mei 2011- Morgen en overmorgen kun je ons optreden zien in de Kids Top 20 op Nederland 3. Zaterdag om 08.15 uur en op zondag om 14.40 uur. Veel kijkplezier!


04 mei 2011- Gisteren was ons eerste live optreden tijdens de Bixiekidsdag op het terrein van de KNHS. Het was super en wat een handtekeningen mochten wij uitdelen!


YOUTUBE
Ons YouTube kanaal 


facebook Youtube contact